Koncept

HVORDAN ER VORES KONCEPT?
Konceptet ved at bruge os er lidt anderledes, men rimeligt simpelt – Vi er et firma, som har samlet 4 gulvfrirmaer under ét tag.. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan tilbyde udrykning indenfor en uge, grundet vores kalender fleksibilitet. De fleste gode gulvfirmaer har ventetider på 3-4 uger, men dette problem har vi nu løst for dig!

Vores koncept er derved bygget på, at simplificere kundens søgeprocess. Når du ringer ind til os, får du kyndig og professionel rådgivning, hvor du kan få vejledning omkring dine muligheder inden for gulve. Under samtalen får vi afklaret de vigtigste spørgsmål, hvorefter du vil modtage en fast pris på opgaven. Firmaet som først har plads i kalenderen får opgaven. Det betyder, at din opgave har en meget kortere leveringstid, end ved at ringe til et enkelt firma.
 

HVAD ER VORES FORDELE?

Tilsammen har vi over 90 års erfaring
Det sikrer dig som kunde en høj kvalitet på det udførte arbejde. Vores faglige stolthed er det som har ført os til, hvor vi er i dag – med 3 faste boligselskaber på over 4000 lejemål, og en masse tilbagevendende kunder år efter år.

I flok løfter vi bedst
Det betyder for dig som kunde, at underordnet hvilken gulvmand du får ud, så kan vi på kryds og tværs sparre med hinanden og levere den mest optimale løsning til dig som kunde.

Vi har faste rådgivere siddende ved telefonen, klar til at servicere dig på bedste vis
Du kan altid få fat på en rådgiver i telefontiden indenfor normal åbningstid. Du skal ikke vente på den enkelte håndværker, hvis du har et presserende spørgsmål eller blot vil have afklaret noget praktisk. Mange håndværkere som er ude på ”pladsen”, er gode til det arbejde de laver, men har sjældent tid til at yde en optimal kundeservice samtidig. Det får du hos os!

Vi garanterer, at du bliver kontaktet af en af vores ansatte inden for 16 timer i hverdagene.

Vi giver faste tilbud over telefonen, efter en afklarende samtale
Vi giver dig faste tilbud telefonisk, og sender dem gerne til dig skriftligt. Vi kan i de fleste tilfælde udarbejde et fast tilbud til dig i løbet af få minutter, efter du har besvaret nogle spørgsmål.
Gennem årene har vi stiftet bekendtskab med alle gulvtyper, og derfor er det sikkert at sige, at vi kender dem alle. Såfremt vores rådgivere er i tvivl, eller du som kunde ”bare lige vil være sikker”, så kan man altid maile os et billede og vi vil bekræfte retur om den oplyste pris er gældende.

Vi er konkurrencedygtige på priser, grundet vores stordriftsfordele
Vi garanterer markedets laveste priser (sammenlignet med konkurrenter der tilbyder samme produkter). Vi har de samme faste leverandører gennem mange år, som gør at vi handler stort ind til gode priser. Sammenligner du os prismæssigt med andre firmaer, så garanterer vi at vi er de billigste på de produkter som vi bruger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi har derfor en standard, som vi gerne vil overholde. Man får altid hvad man betaler for, og vores kunders gulve skal helst holde i mange, mange år.

Vi er færdige samme dag
Alle former for gulvbehandling kan færdiggøres samme dag, inden for rimelighedens grænser. Se mere under ”behandling”, for nærmere uddybning. Der er ingen grund til at trække en opgave i langdrag, i hvert fald ikke mere end nødvendigt. Er opgaven en af de større, så sender vi bare flere gulvmænd ud til dig. De er vant til at arbejde på kryds og på tværs af hinanden, og kan dermed hjælpe dig hurtigere ind eller ud af din nye bopæl.

Vi har tilfredshedsgaranti
Vi sætter stor ære i, at blive ved med at have de mest tilfredse kunder. Med god service, forståelse og godt håndværk kan man ikke komme galt i byen. Vi er til for dig, og vi vil gøre vores ypperste for at gøre dig som kunde glad.

 

SÅ HVAD FÅR KUNDEN I SIDSTE ENDE?
Et koncept, der simplificere kundens søgeprocess: Kunden vil få kyndig rådgivning, fast (konkurrencedygtig) pris på opgaven, en langtidsholdbar løsning og et smukt resultat. Kvalitet er fællesnævner i alt vores arbejde. Hos os stræber vi efter, at kombinere dine visuelle ønsker med de praktiske.

Med andre ord – hvis du værdsætter et trygt forløb med ordentlig servicering, og samtidigt et super flot resultat, så skal du ringe til os! Vores koncept er udviklet til, at sikre dig alt ovennævnte.
 

Et koncept, som bringer dig længere

Koncept 

Se en af vores samarbejdspartnere – klik her

koncept – koncept – koncept