Gulvafhøvling

GULVAFHØVLING – HVAD ER DET OG HVORNÅR BRUGES DETTE?

Gulvafhøvling brugte man meget i gamle dage for at få afrettet gulvet hvilket gøres typisk, når gulvet er ekstremt skævt, har spartelmasse på, eller andet stærkt materiale. Hvis man ikke har forstand på gulve, kan det være en svær vurdering om gulvet trænger til en gulvafhøvling. En gulvafhøvling kan nemlig forsage mange problemer, hvis det foretages på et gulv, der ikke er tilstrækkeligt tykt. Man kan risikere at slide igennem slidlaget og dermed ødelægge sine gulve for altid.

Med en gulvafhøvling høvler man ca. 2-4 mm. af gulvet (typisk med korn 24). Herefter skal der altid foretages en almindelig afslibning af gulvet, hvor kornene bliver finere og finere. Til sidst sluttes der af med en overfladebehandling. Dine gulve får dermed sagt en hård omgang, hvorfor det er ekstremt vigtigt, at denne beslutning foretages af en fagmand. De fleste gulve i dag kan oftest nøjes med en almindelig gulvafslibning i stedet, hvilket både er billigere og mere skånsomt for dit gulv.

Med vores evne til at udføre det ekstraordinære kombineret med vores fordelagtige priser, kan det ikke betale sig at udføre en gulvafhøvling selv. Vi påtager os alt ansvar og udfører opgaven både prismæssigt og tidsmæssigt fordelagtigt.

Mange kunder blander forskellige gulv begreber sammen. I realiteten er der stor forskel på gulvafhøvling, gulvafslibning, polering, finslibning, letslibning og mellemslibning. Store forskelle, som kan betyde meget forskellige resultater.

Ring til os og få en uforligende snak – så får vi sammen afklaret hvilken behandling dine gulve behøves. Såfremt du er i tvivl er du altid velkommen til, at sende os et billede af dine gulve. Så tager vi den derfra!

Flot gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Læs mere om gulv her